O holograma pentru rege

Autor: Dave Eggers
Editura: Humanitas Fiction
Categorie: Fictiune
Produs: O holograma pentru rege
ID produs: 9786067790849

O holograma pentru rege de Dave Eggers – Descriere

Roman tradus in peste 30 de limbi
finalist la National Book Award
New York Times Book Review: cele mai bune 10 carti din 2012
bestseller New York Times
bestseller #1 San Francisco Chronicle
bestseller Indiebound, MPIBA (Mountains & Plains), Denver Post
ecranizat (2016), in regia lui Tom Tykwer, cu Tom Hanks in rolul principal.„In O holograma pentru rege – un fel de Moartea unui comis voiajor globalizat –, plin de compasiune si umanism, Eggers face un nou salt in proza lui, oferind cititorului un roman cu totul neasteptat, diferit“. (New York Times Book Review)Alan Clay e un consultant de 54 de ani care lucreaza pe cont propriu, divortat si tatal unei fete, Kit, studenta, careia trebuie sa-i plateasca taxele scolare. Un proiect grandios, dedicat asa-numitului Oras Economic al regelui Abdullah (KAEC) si un sistem de teleconferinte holografic pe care Alan urmeaza sa-l prezinte regelui, il duc intr-o zona desertica a Arabiei Saudite, unde urmeaza sa se ridice o asezare spectaculoasa.
Regele insa intarzie sa apara, iar Alan si cei trei tineri care fac parte din echipa lui isi petrec zilele intr-un cort alb, lipsiti chiar si de conexiune la Internet. Singurul prieten al lui Alan se dovedeste a fi un tanar saudit, Yousef, soferul sau, care il initiaza in obiceiurile locale. Tot el este cel care il insoteste la spital cand Alain isi descopera o excrescenta ciudata la ceafa si se suspecteaza de o boala fatala.
Pe acest fundal, angoasele incep sa se acutizeze si lucrurile iau o intorsatura cu totul neasteptata.„O capodopera beckettiana, Cel mai bun roman de pana acum al acestei personalitati atat de influente a literelor americane.“ (The Telegraph)„Dave Eggers nu urmareste sa transforme povestea lui Alan intr-o parabola existentialista despre conditia umana. El reuseste insa ceva la fel de percutant: sa scrie povestea mustind de umor, dar si de emotie, a chinurilor prin care trece un om, oferind totodata si un stop-cadru luminos al zilelor noastre.“ (Michiko Kakutani, The New York Times)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dave Eggers

Carti Editura HUMANITAS FICTION

Carti din categoria Fictiune

One thought on “O holograma pentru rege de Dave Eggers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *