O mie de nopti

Autor: E. K. Johnston
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: O mie de nopti
ID produs: 9786067196443

O mie de nopti de E. K. Johnston – Descriere

Regele Lo-Melkhiin a ucis trei sute de fecioare inainte sa ajunga in satul ei, cautandu-si o sotie. Cand ea vede norul de praf din zare, stie ca el a sosit. Stie ca o va vrea pe fata cea mai frumoasa: sora ei.
Insa jura ca n-o va lasa sa fie urmatoarea.Eroina fara nume din romanul lui E. K. Johnston face tot ce-i sta in puteri ca sa fie luata in locul surorii sale.Ajunsa in palatul lui Lo-Melkhiin, descopera ca e un loc bizar si primejdios, unde statuile au priviri inspaimantatoare si firele se tes singure in vesminte stralucitoare.Desi e convinsa ca va muri, darul ei de povestitoare o tine in viata.Cu fiecare poveste, creste si puterea ei magica, dorinta cea mai mare a fetei fiind aceea de a-l salva pe regele preschimbat in monstru.“Plina de emotie si frumusete, O mie de nopti isi va raspandi vraja asupra cititorilor, fermecandu-i inca multa vreme dupa ce ultima poveste va fi spusa.” – Alexandra Bracken, autoarea seriei de mare succes Minti primejdioase“Un fantasy in care legenda si simbolurile se impletesc intr-o aventura fascinanta.
Stilul lui Johnston e incarcat de lirism, amintind de clasicele povestiri arabe din O mie si una de nopti, care reprezinta punctul de plecare al romanului.” – Booklist“O lectura impresionanta.” – Publishers WeeklyScriitoarea canadiana E.K. Johnston a trait pe patru continente si a petrecut veri spectaculoase in desertul iordanian.Ii place sa spuna povesti si chiar aceasta i-a fost ocupatia in ultimii zece ani. Cand nu scrie vreun roman, viseaza la calatorii, la Tolkien sau canta la saxofon ori clarinet.E.K.
Johnston a mai scris The Story of Owen: Dragon Slayer of Trondheim (roman finalist la Premiul Morris pentru literatura dedicata adolescentilor), Prairie Fire si Exit, Pursued by a Bear.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de E. K. Johnston

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “O mie de nopti de E. K. Johnston

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *