O mie si una de carti

Autor: Gabriel Brebenar
Editura: Ratio et revelatio
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: O mie si una de carti
ID produs: 9786068680736

O mie si una de carti de Gabriel Brebenar – Descriere

Cititorul ideal nu exista, stiu prea bine, dar mai stiu si ca ma va bintui mereu obsesia de a deveni un cititor ideal. Ca martor-insotitor in labirintul bibliotecii, jurnalul mi-e de mare ajutor; nu-l pot abandona, m-as rataci. Unii oameni s-au nascut pentru a scrie carti, eu poate doar pentru a le arata, in aceste pagini, cit le sint de recunoscator; si daca voi deprinde, peste ani, cite ceva din mestesugul lor, voi intelege atunci ca iubirea mea nu a ramas neimpartasita.Si de fapt ce vreau? Sa cunosc bine toate cartile mari ale lumii.
Nu e putin lucru, dar imi place, deci nu-i greu. Altceva? Sa scriu. Aici nu mai stiu, dar lucrurile mai vin si de la sine cind esti bine plasat.
Trebuie sa-mi gasesc locul ideal… Celui ce-si ingrijeste zi de zi, cu truda si bucurie, gradina, nu i se refuza nici roadele. E ceva firesc.Acest volum continua Jurnalul unui cititor (Humanitas, 2011, cu un cuvint inainte de Gabriel Liiceanu).

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gabriel Brebenar

Carti Editura RATIO ET REVELATIO

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “O mie si una de carti de Gabriel Brebenar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *