O piatra pe cer

Autor: Isaac Asimov
Editura: Paladin
Categorie: Fictiune
Produs: O piatra pe cer
ID produs: 9786068673448

O piatra pe cer de Isaac Asimov – Descriere

Un singur pas il duce pe Joseph Schwartz dintr-un timp in altul, din 1949 in perioada primului Imperiu Galactic. Se afla tot pe Pamant, insa planeta e de nerecunoscut. Radioactivitatea a saracit solul si, pentru a economisi resursele, oamenii sunt eutanasiati la varsta de saizeci de ani.
Pamantul este doar un bolovan, o piatra pe cer, dar locuitorii sau sustin cu incapatanare ca acesta este locul unde au aparut oamenii, care s-au raspandit apoi in toata galaxia. „Vreme de cincizeci de ani, tonul aproape impersonal al lui Asimov a fost cel pe care l-au ascultat toate celelalte voci ale SF-ului… Se poate afirma intr-adevar ca i-a lipsit poezia, dar pentru cincizeci de ani, glasul lui a fost cel care a sunat cel mai mult a SF.
Asimov a fost vocea implicita a science-fictionului.” John Clute, The Encyclopedia Of Science Fiction.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Isaac Asimov

Carti Editura PALADIN

Carti din categoria Fictiune

One thought on “O piatra pe cer de Isaac Asimov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *