O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri

Autor: Neagu Djuvara
Editura: Neagu Djuvara
Categorie: Istorie
Produs: O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri
ID produs: 9789735060732

O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri de Neagu Djuvara – Descriere

Autor al unor erudite studii de istorie si filozofia istoriei, premiat de Academia Franceza, profesorul Neagu Djuvara lasa la o parte tonul academic pentru a le povesti tinerilor – si celor mai putin tineri – istoria Romaniei.Cele zece CD-uri prezinta intr-un mod sintetic si original momentele-cheie din trecutul nostru, fara tabuuri sau prejudecati, scotand la lumina intamplari mai putin cunoscute, dar revelatoare.NEAGU M. DJUVARA (1916–2018) s-a nascut la Bucuresti, intr-o familie de origine aromana asezata aici la sfarsitul secolului al XVIII-lea, care a dat tarii mai multi oameni de seama. Licentiat la Sorbona (istorie, 1937) si doctor in drept (Paris, 1940).
Participa la campania din Basarabia si Transnistria (iunie–noiembrie 1941); ranit in apropiere de Odessa.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Neagu Djuvara

Carti Editura NEAGU DJUVARA

Carti din categoria Istorie

One thought on “O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri de Neagu Djuvara

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri de Neagu Djuvara? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *