Obsolescența omului. Volumul II

Autor: Gunther Anders
Editura: Tact
Categorie: Filosofie
Produs: Obsolescența omului. Volumul II
ID produs: 9786068437651

Obsolescența omului. Volumul II de Gunther Anders – Descriere

„Fapt este ca azi Obsolescenta omului a lui Gunther Anders are aceeasi relevanta ca ieri, cand a fost redactata, si aceeasi prospetime. Nu e o cale de a intelege gandirea secolului trecut, ci, la fel ca atunci, o cale de a-i intelege ne-gandirea, care nu a intarziat sa devina a noastra. Obsolescenta omului va inceta abia atunci cand opera cu acelasi nume va deveni de neinteles, inutila, inutilizabila: e pentru ca procesul la care multi dintre noi luam parte a fost inversat, e pentru ca a fost dus pana la capat, prin disparitia omului ca atare.
Iar daca acest produs este inca utilizabil – si este nu doar utilizabil, ci si necesar –, tot ce as putea face mai departe aici fara a repeta sau relua continutul a mai bine de 800 de pagini, e sa le adaug cateva instructiuni de folosire: a se utiliza acasa; a se utiliza cu incredere la munca si in societate; in vacante si calatorii; in politica; in comertul cu lumea si lucrurile „(Lorin Ghiman)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Gunther Anders

Carti Editura TACT

Carti din categoria Filosofie

One thought on “Obsolescența omului. Volumul II de Gunther Anders

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Obsolescența omului. Volumul II de Gunther Anders? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *