Oferă-i copilului tău încredere în sine prin metoda Montessori

Autor: Sylvie d’Esclaibes
Editura: Litera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Oferă-i copilului tău încredere în sine prin metoda Montessori
ID produs: 9786063328756

Oferă-i copilului tău încredere în sine prin metoda Montessori de Sylvie d’Esclaibes – Descriere

Chiar si esecurile pot fi un mijloc de a progresa, daca sunt gestionate si depasite de o persoana cu incredere in ea insasi. Unul dintre principalele obiective ale cunoscutei metode Montessori este dezvoltarea increderii in sine, o calitate indispensabila oricarei fiinte umane pentru a trai o viata implinita si fericita. Increderea in sine se dobandeste de la o varsta frageda si se construieste trepta, fiind esential sa fie dezvoltata foarte riguros in primii ani de viata.
Prin intermediul activitatilor si exercitiilor propuse pe diverse teme – de la amenajarea camerei la organizarea spatiului de joaca, activitati practice si alegerea obiectelor de folosinta zilnica -, autoarea le ofera parintilor interesati si cadrelor didactice un adevarat ghid pentru a-i invata pe copii sa castige autonomie si incredere in sine. Nimic nu-i va putea impiedica vreodata sa-si realizeze cele mai marete visuri!Sylvie d’Esclaibes este fondatoarea si directoarea singurului liceu Montessori din Franta. A intemeiat, de asemenea, un organism de formare Montessori Athena, consultant pentru infiintarea de scoli si crese peste tot in lume, autoare a numeroase lucrari de pedagogie si detinatoarea unui blog.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Sylvie d’Esclaibes

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Oferă-i copilului tău încredere în sine prin metoda Montessori de Sylvie d’Esclaibes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *