Olimpiada din biblioteca domnului Lemoncello

Autor: Chris Grabenstein
Editura: Corint Junior
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Olimpiada din biblioteca domnului Lemoncello
ID produs: 9789731286983

Olimpiada din biblioteca domnului Lemoncello de Chris Grabenstein – Descriere

De data aceasta domnul Lemoncello a invitat mai multe echipe din toata America sa concureze la prima Olimpiada din Biblioteca. Oare va fi la fel de antrenanta ca Jocurile Olimpice? Dar cum se spune in reclama: Hey, doar e un joc Lemoncello!Dar cand din biblioteca incep sa dispara cartile si concurentii nu mai pot duce probele la bun sfarsit, copiii trebuie sa dezlege un mister mai adanc decat si-au inchipuit vreodata. De aici inainte, Olimpiada nu va mai fi doar un joc, iar alegerea campionilor va depinde in primul rand de rezolvarea misterului.Aceasta continuare trepidanta a bestsellerului „Evadarea din biblioteca domnului Lemoncello” invita cititorii sa se inscrie la Olimpiada.
– Enigmele, indiciile si surprizele fiind acum nu doar un test de cultura generala, ci un test al prieteniei si al spiritului de echipa.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Chris Grabenstein

Carti Editura CORINT JUNIOR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Olimpiada din biblioteca domnului Lemoncello de Chris Grabenstein

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *