Omul de creta

Autor: C.J. Tudor
Editura: Armada
Categorie: Fictiune
Produs: Omul de creta
ID produs: 9786064300638

Omul de creta de C.J. Tudor – Descriere

„Daca va plac cartile mele, o sa va placa si asta.“STEPHEN KINGNu rascoli amintirile copilariei daca stii ca ascund secrete intunecate… In 1986, Eddie si prietenii lui isi petrec zilele mergand cu bicicleta printr-un orasel englez mereu adormit, in cautare de aventuri. Omuletii de creta pe care-i deseneaza peste tot sunt codul lor secret.
Dar atunci cand unul dintre aceste desene ii conduce la un cadavru dezmembrat povestea se schimba definitiv.In 2016, Eddie crede ca a lasat totul in urma. Dar apoi el si prietenii lui primesc un mesaj misterios si trecutul se intoarce la viata mai periculos ca niciodata.„Cu adevarat hipnotic, Omul de creta este un roman ca un cosmar, unul care iti accelereaza pulsul si iti ingheata sangele in vine.“A.J. FINN„O carte care va va aminti de IT: povestea la persoana intai, alternarea dintre trecut si prezent si capitolele care se termina in suspans.
Un roman care surprinde inteligent atmosfera insulara si usor sinistra a unui orasel de provincie. Copiii din anii ’80 vor fi cuprinsi de nostalgie.“Kirkus Reviews

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de C.J. Tudor

Carti Editura ARMADA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Omul de creta de C.J. Tudor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *