Omul, intre venire si plecare – insemnari

Autor: Vasile Stanescu
Editura: Universul Juridic
Categorie: Drept
Produs: Omul, intre venire si plecare – insemnari
ID produs: 9786063903274

Omul, intre venire si plecare – insemnari de Vasile Stanescu – Descriere

Lucrarea de fata ar putea fi considerata un lux cultural, intrucat stim cu totii ce este viata, in ce consta existenta, ca si trairi zilnice ale caror mecanisme ne sunt arhicunoscute. In realitate, tema, extrem de complexa, este partial, sumar si niciodata complet cunoscuta.Este o incercare de prezentare a omului, a ipostazelor si semnificatiilor, a contextelor si determinarilor traiectului sau raportat la realitatea factuala, la ideatica existential-filosofica, la climatul etico-moral si politic al unei epoci, la constiinta si mentalitatea colectiva, care domina comunitatea. Lucrarea nu se doreste un simplu exercitiu filosofic.
Ea priveste toate dimensiunile existentialului uman in conformitate cu logica vietii. Urmareste, pe langa cunoastere, descifrarea fenomenului pentru care venim, traim si plecam, ca si rosturile noastre in profunzimea, in esenta lor, rationalitatea si legitimitatea existentei, intreaga incarcatura referentiala, intregul conglomerat de confluente, interferente, de unde si diferitele perspective de abordare. De aici necesitatea initiatica la meditatie de natura filosofica, sociologica si etico-morala, culturala, cultica.
De aceea lucrarea se adreseaza oricarei persoane dispusa sa reflecteze asupra trecerii sale.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Vasile Stanescu

Carti Editura UNIVERSUL JURIDIC

Carti din categoria Drept

One thought on “Omul, intre venire si plecare – insemnari de Vasile Stanescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *