1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Asli Erdogan
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Orasul in mantie purpurie
ID produs: 9789734679034

Orasul in mantie purpurie de Asli Erdogan – Descriere

„Aslı Erdogan este o scriitoare de o perceptie si o sensibilitate rare, care ne-a dat textul literar perfect.” (Orhan Pamuk)Rio de Janeiro: oras al carnavalului, loc al disimularii, al hazardului si al mascaradei. Ozgur, o intelectuala introvertita din Turcia, nu se poate desparti de orasul in acelasi timp fascinant si amenintator. Indepartindu-se mult de rolul traditional prevazut femeii de societatea turca, ea il conduce pe cititor prin labirintul acestei metropole adoptind vocea imigrantului in loc de cea a turistului, considerind tot ce e strain ceva intim si propriu.
In acelasi timp, orasul o inspira sa scrie si sa-si creeze un alter ego, pe imaginara O. Cele doua povesti de viata se intrepatrund si se oglindesc una intr-alta de nenumarate ori. Un roman fascinant, in care iubirea si durerea se contopesc in chip adesea fatal.„Aslı Erdogan delimiteaza fara gres distanta dintre protagonista si orasul strain, cu strazile braziliene care domina orasul, cu salbaticia romantica a favelelor, cu dragostea lor de viata, cu trairile violente si dezgustul care le domina.” (Le Monde)„Miinile lui Aslı Erdogan ating sufletul uman.
Cuvintele ei sint uneori poezie amestecata cu esenta amaruie a vietii. Cititi romanul in tihna, fara graba, altfel veti fi coplesiti de tirul incrucisat de imagini si metafore.” (Cumhuriyet)„Singura, saraca si infometata, consolarea lui Ozgur este scrisul si isi jura ca va ramine in Rio pina va face dreptate orasului in cartea ei, Orasul in mantie purpurie, care devine astfel un roman in roman.” (Publishers Weekly)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Asli Erdogan

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.