Orasul vulpoiului

Autor: Tuula Pere, Andrea Alemanno
Editura: Nomina
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Orasul vulpoiului
ID produs: 9786065357730

Orasul vulpoiului de Tuula Pere, Andrea Alemanno – Descriere

„Orasul Vulpoiului propune o tema pornind de la care puteti dezbate alaturi de copii un subiect foarte actual: viclenia si dorinta de putere a politicienilor.Vulpoiul Francis are planuri mari pentru viitor. El lasa in urma casa parinteasca si se indreapta spre oras, incaltat cu ghetele sale stralucitoare, sa-l intalneasca pe primarul William Lupul. Cand batranul primar lup pleaca in vacanta sa pescuiasca pe o insula pustie, Francis il convinge sa il lase si sa ii tina locul la primarie.
Dar setea de putere si actiunile lui Francis ii nemultumesc imediat pe locuitorii orasului. Ceva ciudat se petrece in mansarda bibliotecii si porumbeii orasului dispar in mod misterios.” – Bianca Mereuta- Ce le citim copiilor

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Tuula Pere

Carti Editura NOMINA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Orasul vulpoiului de Tuula Pere, Andrea Alemanno

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *