Autor: Osho, Osho
Editura: Litera
Categorie: Religie
Produs: Osho – Credinta, indoiala si fanatism Vol. 3
ID produs: 9786066866903

Osho – Credinta, indoiala si fanatism Vol. 3 de Osho, Osho – Descriere

Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de constientizare de sine. Cartile din seria ‘Osho“ reunesc extrase din raspunsurile lui Osho date discipolilor sai privitor la cele mai importante probleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane. ‘Un om care crede cu adevarat nu are credinta – el are pur si simplu incredere, pentru ca a ajuns sa stie cat de frumoasa este viata.“ ‘Omul se afla in cautarea unui rost.
L-a creat pe Dumnezeu, un produs fictiv menit sa-i satisfaca nevoia unui scop. Fara Dumnezeu, lumea ajunge sa fie sortita intamplarii. […] Daca-l scoatem pe Dumnezeu din ecuatie, lumea ramane un hazard, lipsit de scop.“ ‘Sunt impotriva rugaciunii pentru ca practic e o afacere.
Rugaciunea inseamna sa-l mituiesti pe Dumnezeu.“ OSHO

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Osho

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Religie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.