OSHO. Inteligenta. Reactioneaza creativ la prezent

Autor: OSHO
Editura: Litera
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: OSHO. Inteligenta. Reactioneaza creativ la prezent
ID produs: 9786063330674

OSHO. Inteligenta. Reactioneaza creativ la prezent de OSHO – Descriere

Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de consti entizare de sine.Cartile din seria „Incursiune intr-un nou mod de viata” prezinta viziunea acestuia privind cele mai importante pro bleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiri tualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane.”Inteligenta inseamna incredere in propria fiinta. Inteligenta inseamna aventura, emotie, bucurie. Inteligenta inseamna sa traiesti clipa si sa nu-ti bati capul cu privire la viitor – trecutul nu mai este, viitorul inca nu a venit.
Inteligenta inseamna sa profiti din plin de clipa prezenta. Din ea va iesi viitorul. Daca clipa prezenta e traita cu incantare si bucurie, clipa urmatoare, care se naste din ea, va aduce in mod firesc si mai multa bucurie.” – OSHO

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de OSHO

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “OSHO. Inteligenta. Reactioneaza creativ la prezent de OSHO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *