1 / 2

2 / 2Autor: Tomi Ungerer
Editura: Vlad si cartea cu Genius
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Otto. Autobiografia unui ursulet de plus
ID produs: 9786067882438

Otto. Autobiografia unui ursulet de plus de Tomi Ungerer – Descriere

Otto e un ursulet de plus nascut in Germania. Povestea lui incepe in vremuri linistite, cand i-a fost daruit lui David, un baietel evreu. Otto, David si Oskar, prietenul lor, erau tare fericiti impreuna si nascoceau mereu noi si noi nazbatii.Dar intr-o zi David a fost nevoit sa poarte o stea galbena.
Si apoi a venit razboiul, cei trei prieteni au fost despartiti, si Otto trece prin mari incercari: e ranit in lupta, salveaza viata unui soldat american, apoi cade prada unei bande de cartier. Dupa ani si ani insa, vremurile linistite se intorc, iar viata lui Otto se schimba din nou.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Tomi Ungerer

Carti Editura VLAD SI CARTEA CU GENIUS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Otto. Autobiografia unui ursulet de plus de Tomi Ungerer

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Otto. Autobiografia unui ursulet de plus de Tomi Ungerer? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *