Ouale sunt tacute

Autor: Dianna Hutts Aston, Sylvia Long
Editura: Gama
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Ouale sunt tacute
ID produs: 9789731497761

Ouale sunt tacute de Dianna Hutts Aston, Sylvia Long – Descriere

Seria Magia naturii este o colectie de enciclopedii poetice, scrise de Dianna Hutts Aston si ilustrate de Sylvia Long. Elegante si delicate, cartile din aceasta colectie le ofera copiilor o multitudine de informatii, ceea ce o face sa fie citita cu acelasi interes si la scoala, si seara acasa, inainte de culcare. Ouale sunt tacute face parte din celebra colectie semnata de Dianna Hutts Aston si Sylvia Long.
De la micutele oua ale pasarii colibri la cele uriase ale strutului, de la ouale ovale ale buburuzei la cele cilindrice ale rechinului-pisica, de la ouale gelatinoase ale broastei la cele fosilizate de dinozaur, o incredibila varietate de oua sunt celebrate in toata splendoarea lor.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dianna Hutts Aston

Carti Editura GAMA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Ouale sunt tacute de Dianna Hutts Aston, Sylvia Long

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Ouale sunt tacute de Dianna Hutts Aston? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *