Oyibo: 2 oameni, 1 motocicleta, 14 luni in Africa

Autor: Ana Hogas, Ionut Florea
Editura: Humanitas
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Oyibo: 2 oameni, 1 motocicleta, 14 luni in Africa
ID produs: 9789735059538

Oyibo: 2 oameni, 1 motocicleta, 14 luni in Africa de Ana Hogas, Ionut Florea – Descriere

Suntem Ana si Ionut, un cuplu de arhitecti. Din iunie 2011 pana in august 2012 am facut turul Africii cu motocicleta. In aceasta calatorie de 14 luni si 55 000 de kilometri am lucrat ca voluntari in padurea ecuatoriala in Nigeria, am traversat Sahara in calduri de peste 54 de grade, am urcat muntele Camerun, am explorat delta Okavango si bazinul Congo, am locuit intr-un catun camerunez fara bani si fara telefon, am tractat motorul defect 350 de kilometri, am facut malarie, am parcurs 3 000 de kilometri de off-roadextrem in R.D.
Congo, am trecut de sute de controale armate si hatisuri birocratice si am cumparat un pahar de ceai in Egipt. Acesta este jurnalul aventurilor noastre.„Din doi «oameni albi» si o «Africa neagra» a iesit o combinatie foarte colorata.“ (SEGA, autorul romanelor Namaste)„Ana si Ionut sunt dream team-ul alaturi de care as merge pana la capatul lumii si inapoi. Oyibo e un imbold pentru a-ti urma visul.
Care are toate sansele sa se implineasca daca iti iei inima-n dinti, te deconectezi de la «virtual» si faci pasul catre «real». O poveste pe care mi-ar placea s-o fi trait eu.“ (Alex GAVAN, alpinist)„Oyibo nu te va lasa indiferent, sa stii. S-ar putea sa-ti vina sa-ti dai demisia, sa pleci in lume, s-ar putea chiar sa vrei sa faci asta cu o motocicleta.
S-ar putea sa vrei sa fii viu.“ (Mihai Barbu, fotograf, autorul cartii Vand kilometri)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ana Hogas

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Oyibo: 2 oameni, 1 motocicleta, 14 luni in Africa de Ana Hogas, Ionut Florea

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Oyibo: 2 oameni, 1 motocicleta, 14 luni in Africa de Ana Hogas? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *