Parenting pozitiv

Autor: Rebecca Eanes
Editura: Curtea Veche Publishing
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Parenting pozitiv
ID produs: 9786064401144

Parenting pozitiv de Rebecca Eanes – Descriere

Parenting pozitiv este mai mult decat o carte pentru parinti. Este un ghid al legaturilor interumane. Rebecca descrie un parcurs menit sa cladeasca familii fericite, unite prin legaturi profunde.
— AMY MCCREADY, autoarea cartii The „Me, Me, Me“ Epidemic Noua carte scrisa de Rebecca Eanes scoate in evidenta faptul ca paren-tingul inseamna mult mai mult decat a-i face pe copii sa respecte niste reguli. Este vorba despre vieti si relatii reale, despre oameni adevarati; despre povesti cu mame, tati si copii din lumea noastra de zi cu zi si despre cum le putem transforma in niste povesti cu totul si cu totul minunate. — ANDY SMITHSON, Sprijinindu-si argumentatia pe cercetari din domeniul neurostiintelor si al dezvoltarii umane, Eanes ne arata cum trebuie sa creasca parintii odata cu copiii lor si cum aceasta calatorie in tandem ii ajuta pe cei mici sa isi atinga potentialul maxim.
— MARILYN PRICE-MITCHELL, autoarea volumului Tomorrow’s Change Makers REBECCA EANES este creatoarea site-ului positive-parents.org si a comunitatii Positive Parenting: Toddlers and Beyond, pe Facebook. Pagina creste saptamanal cu mii de membri dornici sa descopere binefacerile unei altfel de educatii, in care cultivarea simtului raspunderii si cautarea solutiilor impreuna cu copilul dau rezultate mai bune decat pedepsele, exemplul autodisciplinei functioneaza mai bine decat privatiunile si iubirea oferita neconditionat rezolva mai multe probleme decat distantarea de copilul care tocmai a gresit. Autoare a mai multe bestselleruri despre parentingul pozitiv, Rebecca Eanes nu se considera o experta, ci o mesagera.
Scrie cu caldura si afectiune, ca de la parinte la parinte, direct din transeele maternitatii. Candva a avut curajul de a face o schimbare profunda: trecerea de la metodele traditionale de crestere a copiilor la parentingul pozitiv. In prezent, dupa opt ani de studiu independent si experiente care i-au modelat perceptiile, este fericita sa isi indrume cititorii pe calea bucuriei si a iubirii – pe cat de imperfecta, pe atat de luminoasa.
Ai ajuns la capatul rabdarii: copilul tau refuza pentru a zecea oara sa faca ce ii spui, te simti neputincios in fata acceselor de furie, pierzi controlul si te coplesesc gandurile negre. Ei bine, poate a venit timpul sa privesti lucrurile altfel. Copiii nu sunt adulti mici: prichindelul tau de trei ani nu este in stare sa se poarte inadins ca un tiran fara scrupule, la fel cum nici bebelusul de cateva luni nu poate elabora strategiile unui manipulator viclean.
Poate ca el doar incearca sa iti spuna ceva si inca nu stie cum. Are nevoie de ajutorul tau. Copiii nostri ne-au fost incredintati ca sa ii pregatim, cu iubire, pentru lumea plina de provocari care ii asteapta.
Ca sa le facem fata impreuna, Rebecca Eanes ne recomanda parentingul pozitiv: o metoda alternativa de educare a copiilor bazata pe atasament, respect reciproc, atitudine proactiva, empatie si disciplina pozitiva. Convinsa ca problemele vietii nu se rezolva prin pedepse si ca lipsa lor nu este totuna cu lipsa disciplinei, autoarea ne indeamna sa ne apropiem sufleteste de copiii nostri, fara teama, si ne propune solutii simple cu ajutorul…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Rebecca Eanes

Carti Editura CURTEA VECHE PUBLISHING

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Parenting pozitiv de Rebecca Eanes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *