1 / 2

2 / 2Autor: Daniela Cavasi
Editura: Stylished
Categorie: Fictiune
Produs: Parfum de scortisoara
ID produs: 9786069092170

Parfum de scortisoara de Daniela Cavasi – Descriere

Sylvain Orsini are tot ceea ce isi poate dori un barbat de varsta lui. Provine dintr-o familie instarita, a urmat una dintre cele mai prestigioase facultati din Italia, iar acum s-a intors acasa, in faimosul New York, astfel incat sa puna in practica tot ceea ce a invatat. O fire extrem de calculata, Sylvain nu s-a gandit, o singura secunda, cat de mult avea sa i se schimbe viata doar cu o simpla cana de cafea cu scortisoara.Cassandra Wright are anumite principii la care nu vrea sa renunte sub nicio forma.
A fost judecata si jignita, dar asta nu a impiedicat-o sa isi traiasca viata. Crescuta doar de bunica ei, Cassandra are impresia ca nimeni nu ii vrea binele, ca toata lumea are un interes, nu se implica emotional in vreo relatie, preferand compania romanelor de dragoste.Personalitati diferite. Destine diferite.Dar acelasi condiment ii aduce impreuna.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Daniela Cavasi

Carti Editura STYLISHED

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Parfum de scortisoara de Daniela Cavasi

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Parfum de scortisoara de Daniela Cavasi? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *