Parfumul vaduvei negre

Autor: Oana Stoica-Mujea
Editura: Crime Scene Press
Categorie: Fictiune
Produs: Parfumul vaduvei negre
ID produs: 9786068959085

Parfumul vaduvei negre de Oana Stoica-Mujea – Descriere

Al doilea volum din seria Iolanda StireanuO intalnire a bloggerilor intr-o cabana izolata. Nimic nu le poate face vreun rau. Cel putin in aparenta.
Pentru ca, pe neasteptate, trei dintre ei sunt rapiti. Miza e uriasa: un fisier cu informatii incriminatoare care ar putea duce la demiterea Presedintelui. Dar criminalul, maestru al otravurilor, incepe sa lase in urma sa un sir de cadavre, pana cand va avea certitudinea ca informatiile sunt distruse.Pana cand intra in scena Iolana Stireanu – Lala.Un roman demn de scenariul oricarui thriller international, in care Lala trebuie sa dezlege misterul ostaticilor, sa dezamorseze o criza politica, sa-l demaste pe prim-ministru si sa joace ruleta ruseasca cu insusi Presedintele.Receptare critica„Chiar am o nostalgie fata de acest gen si imi place eroina pe care am descoperit-o.
Este o doamna infocata si neobisnita, care pur si simplu te lasa fara cuvinte”Dumitru Crudu„Parfumul vaduvei negre este o carte cu parfum etern, ce are un miros de moarte, dar care te indreapta spre viata, o carte de suflet, cu dinamism si actiune”.Emilia Ghetu„Parfumul vaduvei negre are o intriga de-ti vine sa mergi si la WC cu cartea, ca sa n-o lasi din mana si sa iesi din story. E scrisa cool, cum zic unii pustani, cu talent, profesionist. Iar personajul principal, politista Iolanda Stireanu, are consistenta, carne si imprevizibilitate si, nu in ultimul rand, e nascatoare de vise erotice (oho!).”Alex SimaDespre autorOANA STOICA-MUJEA (n.
1981) a fost jurnalist pentru o scurta perioada de timp si apoi scenarist la Media Pro Pictures. A debutat in 2005 cu un roman fantasy. Pana acum a publicat peste douazeci de carti (fantasy, crime, thriller).
Este membru al Uniunii Scriitorilor din Bucuresti, sectia „Copii si Tineret”. “Indicii Anatomice”, prima carte politista a Oanei Stoica-Mujea, apare intr-o prima editie in 2009, la Crime Scene Publishing. Volumul, devenit rapid un succes, a fost tradus in limba engleza in 2012 (Profusion).Seria Iolanda Stireanu:Indicii Anatomice (Crime Scene Publishing, 2009, Crime Scene Press 2016)Parfumul vaduvei negre (Crime Scene Publishing, 2010)Greselile trecutului (Crime Scene Publishing, 2012)Jucatorul (Crime Scene Press, 2015)Mascarada (Crime Scene Press, 2016)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Oana Stoica-Mujea

Carti Editura CRIME SCENE PRESS

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Parfumul vaduvei negre de Oana Stoica-Mujea

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Parfumul vaduvei negre de Oana Stoica-Mujea? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *