Pe valurile iubirii

Autor: Lorena Lenn
Editura: Stylished
Categorie: Fictiune
Produs: Pe valurile iubirii
ID produs: 9786069457788

Pe valurile iubirii de Lorena Lenn – Descriere

Pe valurile iubirii – Lorena Lenn: Salvamarul Matthew Keats gaseste pe plaja o tanara care isi pierduse cunostinta. Ii atrage atentia faptul ca ea era costumata in sirena. O resusciteaza, ea isi revine, dar constata ca are amnezie.
Matt o duce pe tanara la el acasa, unde locuieste si sora lui, Maryah, insa fiindca tanara nu isi aminteste nimic, decid sa ii spuna Serena.Matthew incepe sa aiba sentimente pentru ea, dar totul se complica atunci cand va afla ca, de fapt, tanara Serena se numeste Kay Rhymes, e fotomodel si este logodita cu fotograful Kyle Maxwell. Kay simte ceva pentru Matthew, dar vrea sa fie corecta cu Kyle, cu Matt si chiar cu ea insasi si vrea sa astepte sa ii revina memoria pentru a se decide pe care dintre cei doi barbati ii iubeste cu adevarat… Va da ea curs sentimentelor pentru Matthew sau trecutul o va face sa il redescopere pe Kyle? Trecutul o va tine departe de iubire sau isi va gasi frumoasa Kay adevarata dragoste?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Lorena Lenn

Carti Editura STYLISHED

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Pe valurile iubirii de Lorena Lenn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *