1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Edgar Allan Poe
Editura: Polirom
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Pisica neagra si alte povestiri de groaza
ID produs: 9789734677214

Pisica neagra si alte povestiri de groaza de Edgar Allan Poe – Descriere

Patru povestiri stranii si tulburatoare ne aduc mai aproape universul fantastic al lui Edgar Allan Poe. O pisica neagra cu un singur ochi si un semn straniu pe git isi bintuie stapinul, un barbat ajunge intr‑un ospiciu unde nebunii se dau drept medici, o femeie se intoarce din lumea de dincolo pentru a‑i tulbura pe cei vii, moartea ia forma unei siluete cu masca, se desprinde dintr‑o tapiserie si‑i inspaiminta pe cei ce se credeau la adapost de ea. Cititorii vor regasi in volum celebrele „Pisica neagra”, „Sistemul doctorului Gudron si al profesorului Pana”, „Morella”, „Masca Mortii Rosii”.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Edgar Allan Poe

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Pisica neagra si alte povestiri de groaza de Edgar Allan Poe

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Pisica neagra si alte povestiri de groaza de Edgar Allan Poe? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *