1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Hans Fischer
Editura: Frontiera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Pitschi
ID produs: 9786068986074

Pitschi de Hans Fischer – Descriere

Pitschi este un pisoias negru si plapand, care traieste in curtea batranei si bunei Lisette. Lui Pitschi nu ii place insa sa fie pisica si sa faca ce fac toate celelalte pisici, asa ca intr-o buna zi se hotaraste sa plece de acasa. Aventurile neasteptate il aduc insa pe pisoias inapoi, la caldura caminului, alaturi de frati si celelalte animale prietene din curte, care ii pregatesc o petrecere surpriza.Hans Fischer (1909-1958), autorul si ilustratorul cartii, a fost grafician, animator, desenator, pictor si scenograf elvetian.
Prima expozitie a operei sale a avut loc in 1945, la Muzeul de Arta din Berna. 10 ani mai tarziu, Hans Fischer a primit premiul de grafica la Bienala Sao Paulo din Brazilia. A murit la varsta de 49 de ani, in urma unui atac de cord.Prima editie a povestii Pitschi, un pisoi care voia mereu altceva a aparut in anul 1944.
Cartea a fost bine primita la nivel mondial, fiind tradusa in mai multe limbi si devenind in scurt timp o poveste clasica pentru copii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Hans Fischer

Carti Editura FRONTIERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Pitschi de Hans Fischer

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Pitschi de Hans Fischer? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *