Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes

Autor: Steve Harvey
Editura: Steve Harvey
Categorie: Audiobooks
Produs: Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes
ID produs: 9786069133026

Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes de Steve Harvey – Descriere

In cartea-fenomen Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat, Steve Harvey le-a oferit femeilor sfaturi care sa le ajute sa aiba succes in dragoste. Acum, prin intermediul cartii de fata, le arata tuturor oamenilor cum pot avea succes in viata.In Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes, Steve Harvey iti spune cum iti poti indeplini visurile folosindu-te de harul pe care il ai deja. Fiecare dintre noi a fost nascut cu un dar oferit de creatorul nostru – acel ceva pe care il faci cel mai bine cu cel mai mic efort.
Nimeni nu-ti poate fura acest dar, esti singurul care il poate folosi ori risipi.Autorul te ajuta sa iti definesti propriul talent – fie ca esti un mediator, un foarte bun comunicator, un vrajitor al cifrelor sau un extraordinar designer. Iti ofera un set de principii care te vor ajuta sa iti directionezi talentul in fiecare aspect al vietii tale.Steve Harvey este actor, comediant, personalitate radio si TV. S-a nascut in anul 1956, la Welch, West Virginia.
Este autorul bestsellerului New York Times Act Like a Lady, Think Like a Man (Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat), unde le arata femeilor ce trebuie sa faca pentru a avea succes in dragoste. Acum, prin intermediul cartii de fata, Steve Harvey se adreseaza tuturor si te invata cum poti avea succes in viata, oferindu-ti cheia pentru implinirea obiectivelor tale.„Ca om de divertisment, om de afaceri, tata, sot si prieten, am invatat multe lectii care mi-au aratat ce trebuie si ce nu trebuie facut pentru a seta obiective indraznete, puternice, si a le realiza. Am invatat aceste lectii atat de la reusitele pe care le-am avut, cat si de la esecuri.
Si vreau sa impartasesc aceste invataturi cu voi.” – Steve Harvey

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Steve Harvey

Carti Editura STEVE HARVEY

Carti din categoria Audiobooks

One thought on “Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes de Steve Harvey

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Poarta-te ca un om de succes, gandeste ca un om de succes de Steve Harvey? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *