Poezii

Autor: Vincenzo Cardarelli
Editura: Limes
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Poezii
ID produs: 9786067991581

Poezii de Vincenzo Cardarelli – Descriere

Fiind cea dintai traducere integrala in romaneste a liricii lui Vincenzo Cardarelli, cartea de fata ofera prilejul unei minunate intalniri cu cel care, alaturi de Ungaretti, Saba, Montale, Campana si Quasimodo, a fost unul dintre cei mai de seama poeti italieni ai secolului XX. Unul care, sfidand modele literare si nu numai, a stiut sa-si urmeze vocatia pana la capat. Ca niste spiragli, ca razele ce razbat prin nori, poemele sale sunt, cum spune prietenul si comentatorul sau Emilio Cecchi, „pure linii de forta”, iar desenul lor, iluminant si memorabil totodata, da la iveala „peisaje ale vointei, panorame ale timpului, arhitecturi polifonice de scrupule, remuscari, revendicari, bucurii vertiginoase…”.
Raze Ce oare ma izbeste acum?! Un val de umbra din mare pe muntii indepartati,poala unui nor, ocrotitoare. Dar e de-ajuns sa ridici ochii. Lucrurile nu asteapta decat sa-ti amintesti.
Incet-incet minutele traite intocmai le vom regasi. Curaj, sa privim!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Vincenzo Cardarelli

Carti Editura LIMES

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Poezii de Vincenzo Cardarelli

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Poezii de Vincenzo Cardarelli? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *