Politetea. Un dictionar nostalgic

Autor: Frederic Rouvillois
Editura: BAROQUE BOOKS&ARTS
Categorie: Stiinte sociale. Politica
Produs: Politetea. Un dictionar nostalgic
ID produs: 9786068977034

Politetea. Un dictionar nostalgic de Frederic Rouvillois – Descriere

Celebru eseist si jurnalist francez, nascut in 1964, Frederic Rouvillois a publicat numeroase volume de istoria ideilor.Politetea, sau insomnia manierelor.Astazi se numeste vivre ensemble si este arta de a face viata obisnuita cat mai suportabila. Adica este o necesitate sociala, dar nu numai, si o veritabila sursa de placere. Placerea de a respecta codurile, oricat ar fi ele de bizare sau de bizantine.
Placerea de a le pune in scena si, poate, de a le exagera.Intr-o lume obsedata de utilitate si viata, politetea este acel spatiu al libertatii joviale, care ne umanizeaza cu generozitate. Un dictionar pe care trebuie sa il oferi si, la fel de important, sa ti-l oferi.„Si in declaratiile de razboi sunt respectate regulile de politete.“ – OTTO VON BISMARCK„Punctualitatea este politetea regilor.“ – LUDOVIC AL XVIII-LEA„Politetea este un semn al demnitatii, si nu al servilismului.“ – THEODORE ROOSEVELT

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Frederic Rouvillois

Carti Editura BAROQUE BOOKS&ARTS

Carti din categoria Stiinte sociale. Politica

One thought on “Politetea. Un dictionar nostalgic de Frederic Rouvillois

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *