Portalul Magic - Secretul piramidei

Autor: Mary Pope Osborne
Editura: Paralela 45
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Portalul Magic – Secretul piramidei
ID produs: 9789734728084

Portalul Magic – Secretul piramidei de Mary Pope Osborne – Descriere

Seria PORTALUL MAGICJack si sora lui mai mica, Annie, calatoresc in timp si spatiu dintr-o casuta secreta, plina cu carti, descoperita intr-un copac fabulos. Fiecare carte deschisa ii face sa treaca printr-un portal magic, oferindu-le prilejul unor aventuri alaturi de creaturi uimitoare si personaje din epoci istorice diferite. Extrem de apreciate de parinti, de profesori, dar mai ales de copii, cartile din seria PORTALUL MAGIC au realizat un lucru cu adevarat magic: au trezit pasiunea lecturii, devenind cartile favorite ale tuturor fetelor si baietilor din tarile in care au fost traduse.
Pentru ca fiecare cititor devine o parte din poveste!# 3. Secretul piramideiJack si Annie descopera Egiptul antic. Calauziti de o misterioasa pisica neagra, intra intr-o piramida si dau nas in nas cu fantoma reginei Hutepi.
Ce ii roaga regina? Cum o sa iasa copiii teferi din piramida? Apare vreun nou indiciu despre misteriosul proprietar al casutei fermecate?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mary Pope Osborne

Carti Editura PARALELA 45

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Portalul Magic – Secretul piramidei de Mary Pope Osborne

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Portalul Magic – Secretul piramidei de Mary Pope Osborne? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *