Autor: James M. Cain
Editura: Paladin
Categorie: Fictiune
Produs: Postasul suna intotdeauna de doua ori
ID produs: 9786068673233

Postasul suna intotdeauna de doua ori de James M. Cain – Descriere

Interzis in Boston la momentul aparitiei din cauza mixului de violenta si erotism, Postasul suna intotdeauna de doua ori este un clasic al romanului noir, care l-a transformat pe James M. Cain intr-unul dintre cei mai importanti scriitori ai literaturii de acest gen. Povestea de dragoste dintre un vagabond si o femeie casatorita cu un barbat pe care nu il iubeste ia o turnura neasteptata in momentul in care cei doi hotarasc ca sunt capabili de orice pentru a fi impreuna.
Stilul concis, dialogurile vii, personajele puternice si atmosfera plina de suspans fac din acest thriller psihologic un adevarat page-turner.„O poveste buna, intensa, violenta.“Dashiell HammettNu fac nici un efort sa fiu dur, sau cinic, sau infiorator, sau in vreun alt fel in care se spune ca sunt. Eu doar incerc sa scriu asa cum ar scrie personajul, avand mereu in minte faptul ca omul de rand are o vioiciune a limbajului dincolo de orice as putea eu inventa.“James M. Cain

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de James M. Cain

Carti Editura PALADIN

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.