Poti fi fericit orice s-ar intampla

Autor: Richard Carlson
Editura: ACT si Politon
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Poti fi fericit orice s-ar intampla
ID produs: 9786069134085

Poti fi fericit orice s-ar intampla de Richard Carlson – Descriere

ACT si Politon va ofera cartea de dezvoltare personala, Poti fi fericit orice s-ar intampla (You Can Be Happy No Matter What). Aceasta este structurata in doua parti: Principiile si Aplicarea principiilor. A fi fericit este o munca launtrica.
Exista oameni care infrunta circumstante extrem de dificile si totusi duc o viata extraordinara, fericita. Chiar daca circumstantele individuale si colective se schimba, principiile universale raman neclintite. Ele sunt un ghid catre fericire, atunci cand sunt practicate.
Primele patru principii din aceasta carte se bazeaza pe o serie de principii psihologice, formulate initial de dr. Rick Suarez si dr. Roger C.
Mills. Richard Carlson spune ca cele cinci principii pe care le prezinta in Poti fi fericit orice s-ar intampla, constituie o descoperire profunda in intelegerea functionarii psihologice umane.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Richard Carlson

Carti Editura ACT SI POLITON

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Poti fi fericit orice s-ar intampla de Richard Carlson

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Poti fi fericit orice s-ar intampla de Richard Carlson? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *