1 / 2

2 / 2Autor: Valentin Lipatti
Editura: Tracus Arte
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Povernei 23 – Memorii
ID produs: 9786060230588

Povernei 23 – Memorii de Valentin Lipatti – Descriere

Acest volum, cel de-al saptelea publicat in cadrul colectiei „Esential” a Casei Artelor, apare intr-o editie imbogatita cu 30 de fotografii inedite, apartinand familiei Lipatti. Prefata acestuia este semnata de Vicepresedintele Academiei Romane – Acad. Razvan Theodorescu.Colectia „Esential” a fost initiata de Alice Barb, director fondator al Casei Artelor sector 3 si al Casei Artelor „Dinu Lipatti”.Cei doi frati, pianistul Dinu Lipatti si ambasadorul Valentin Lipatti, sunt repere culturale in istoria Romaniei.
In cartea sa, Povernei 23, Valentin Lipatti realizeaza o impresionanta galerie de portrete atat ale contemporanilor sai din toate domeniile culturii, cat si ale membrilor familiei, oferindu-ne o marturie foarte detaliata si vie asupra epocii sale, dar mai ales asupra geniului lui Dinu Lipatti. Iata ce spunea Valentin Lipatti despre fratele sau: „In viata de toate zilele, ca si in comportamentul sau de artist, Dinu Lipatti era un om foarte timid si modest.
Era in mod evident axat pe o singura pasiune: muzica.
O pasiune care-l solicita integral.” – fragment din cartea Povernei 23, de Valentin Lipatti.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Valentin Lipatti

Carti Editura TRACUS ARTE

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.