Poveste din Regatul Vesel

Autor: Ionut Marian Ion
Editura: Alpha MDN
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Poveste din Regatul Vesel
ID produs: 9789731392981

Poveste din Regatul Vesel de Ionut Marian Ion – Descriere

Librariile Carturesti impreuna cu ASCID vor dona toate incasarile colectate in urma vanzarii titlului „Poveste din Regatul Vesel”, directionandu-le catre demersurile de informare si constientizare privind importanta diagnosticarii in stadiu incipient a distrofiei musculare si catre sustinerea cazurilor grave.„Sunt liber sa calatoresc cu gandul” mi-a spus intr-o zi, anul trecut, in vara, cand s-a hotarat sa scrie. A continuat sa fie liber, sa viseze si nu si-a pierdut dorinta de viata si zambetul. A fost cand print, cand vrajitor, cand intelept…Autorul povestii, Ionut Marian Ion (23 mai 1994-22 decembrie 2015) a suferit de distrofie musculara de tip Duchenne.In 2014-2015 a scris si publicat Poveste din Regatul Vesel din dorinta de a transmite tuturor, nu doar celor aflati in situatii grele, de boala ”sa nu va pierdeti credinta, sa nu renuntati la vise si sa aduceti prin ceea ce faceti un pic de bine in lumea asta.”Desi a plecat in decembrie 2015, continua sa fie prezent in gandurile si in viata noastra prin „Poveste din Regatul Vesel” si mesajul sau „Sa fie lumea mai luminoasa si sa creada in ei”.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ionut Marian Ion

Carti Editura ALPHA MDN

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Poveste din Regatul Vesel de Ionut Marian Ion

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Poveste din Regatul Vesel de Ionut Marian Ion? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *