1 / 2

2 / 2Autor: Adina Rosetti
Editura: Arthur
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Povestea kendamei pierdute
ID produs: 9786067883640

Povestea kendamei pierdute de Adina Rosetti – Descriere

Zilele de vara sunt fierbinti si vesele. Copiii s-ar juca afara de dimineata pana seara, dar scoala nu s-a terminat inca. Ionut o convinge pe Diana sa ia o pauza de la teme si sa iasa in parc.
Acolo se intalnesc cu Leo, un baiat misterios si temut, care ii ia kendama si nici ca mai are de gand sa i-o dea inapoi.Copiii se trezesc urmarindu-l pe Leo pana pe infricosatoarea Alee a Duhurilor, unde o patura groasa de nori plumburii acopera mereu cerul, casele si blocurile nu mai au culoare, iar gunoiul se inalta intr-un munte enorm. Oare Ionut si prietenii lui o sa aiba curaj sa-l infrunte pe puternicul vrajitor Leo si sa elibereze Aleea Duhurilor de sub vraja lui?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Adina Rosetti

Carti Editura ARTHUR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Povestea kendamei pierdute de Adina Rosetti

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Povestea kendamei pierdute de Adina Rosetti? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *