Povestea lui Zoe

Autor: John Scalzi
Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Produs: Povestea lui Zoe
ID produs: 9786064300607

Povestea lui Zoe de John Scalzi – Descriere

Al patrulea volum din seria RAZBOIUL BATRANILOR. Roman nominalizat la premiile Hugo si Norton. „Palpitant si original, trist si verosimil.
Ca romanul Infanteria stelara, dar fara filozofari.“ Cory Doctorow La numai 16 ani, Zoe Boutin-Perry este o legenda sacra pentru o specie de extraterestri si pion intr-un joc de strategie care poate salva sau condamna definitiv umanitatea. Cand au fost alesi sa guverneze noua lume coloniala, parintii ei au crezut ca vor incepe o viata minunata printre stele. Dar colonia lor a ajuns in centrul conflictului dintre Uniunea Coloniala si Conclavul extraterestru.
Iar acum numai Zoe ii poate salva. „Acest roman este pentru Ultima colonie ceea ce a fost Umbra lui Ender pentru Jocul lui Ender – o repovestire cu totul noua, din perspectiva unui personaj-cheie. Eroina adolescenta reuseste sa insufle vitalitate si caldura fiecarei secvente din carte.“ SF Reviews

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de John Scalzi

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Povestea lui Zoe de John Scalzi

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Povestea lui Zoe de John Scalzi? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *