Povestea mea. Jurnal

Autor: Michelle Obama
Editura: Litera
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Povestea mea. Jurnal
ID produs: 9786063345289

Povestea mea. Jurnal de Michelle Obama – Descriere

E nevoie de putere ca sa-ti dai voie sa devii cunoscut si auzit, sa-ti asumi propria poveste si sa-ti folosesti adevarata voce. Si e nevoie de bunavointa pentru a fi dispus cunosti si asculti pe ceilalti. Michelle Obama, Povestea meaPovestea mea.
Jurnal – ca sa-ti descoperi propria voce.Un jurnal in care sa iti notezi gandurile, progresele, dorintele. Un jurnal imbogatit cu citate si ganduri, in stilul inconfundabil al fostei prime-doamne a Americii, Michelle Obama. Gandeste-te la acest jurnal ca la tovarasul tau in propria calatorie spre devenire.
Bazate pe memoriile devenite bestseller ale lui Michelle Obama, aceste pagini includ intrebari ce te provoaca si te indeamna sa descoperi si sa redescoperi acel lucru care va fi adevarat pentru tine si doar pentru tine — povestea ta.In paginile jurnalului, vei descoperi o ocazie nu doar de a te implica in experientele care te-au adus unde esti astazi, dar si de a te simti incurajat sa faci acei pasi urmatori, oriunde te vor duce acestia. Michelle Robinson Obama a fost prima-doamna a Statelor Unite ale Americii din 2009 pana in 2017. Absolventa a Universitatii Princeton si a Facultatii de Drept de la Harvard, doamna Obama si-a inceput cariera ca avocat la Sidley&Austin, in Chicago, unde l-a intalnit pe viitorul ei sot, Barack Obama.Mai tarziu, a lucrat la primarie, la Universitatea din Chicago si la Centrul Medical al Universitatii din Chicago.
Doamna Obama a infiintat filiala din Chicago a organizatiei Public Allies, care e specializata in instruirea tinerilor dornici sa urmeze o cariera in serviciul public.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Michelle Obama

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Povestea mea. Jurnal de Michelle Obama

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *