Povesti de la Academia Vanatorilor de Umbre

Autor: Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson, Robin Wasserman
Editura: Corint
Categorie: Fictiune
Produs: Povesti de la Academia Vanatorilor de Umbre
ID produs: 9786067933338

Povesti de la Academia Vanatorilor de Umbre de Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson, Robin Wasserman – Descriere

Simon Lewis a fost om si apoi vampir, iar acum urmeaza sa devina vanator de umbre. Dar evenimentele din Orasul Focului Ceresc l-au lasat fara amintiri si Simon nu mai stie cine este. Stie ca a fost prieten cu Clary si ca a convins-o pe zeita absoluta Isabelle Lightwood sa iasa cu el… dar habar nu are cum.
Iar cand Clary si Isabelle il privesc nerabdatoare, asteptandu-se sa fie cineva de care el nu-si aminteste… Simon nu mai suporta.Asa ca atunci cand Academia Vanatorilor de Umbre se redeschide, Simon se arunca in aceasta lume noua a vanatorii de demoni, decis sa se regaseasca. Sa-l gaseasca pe noul sau eu. Oricine ar fi acest nou Simon.
Dar Academia este o institutie a vanatorilor de umbre, ceea ce inseamna ca are unele probleme. Ca, de pilda, faptul ca elevii care nu sunt vanatori de umbre trebuie sa locuiasca la subsol. Si ca diferentele – cum ar fi statutul de fost vampir – sunt privite cu mare dispret.
Cel putin Simon se pricepe la arme – chiar daca numai din orele in care juca D&D.Insotiti-l pe Simon in aceasta calatorie pentru a deveni vanator de umbre si aflati pe parcursul ei despre stralucita istorie a Academiei, prin intermediul unor profesori invitati sa tina prelegeri aici, precum Jace Herondale, Tessa Gray si Magnus Bane. Aceste povestiri emotionante si amuzante ofera un epilog agreabil seriei INSTRUMENTE MORTALE si totodata cateva indicii incitante pentru ceea ce urmeaza sa se intample in UNELTIRI INTUNECATE.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Cassandra Clare

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Povesti de la Academia Vanatorilor de Umbre de Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson, Robin Wasserman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *