Povesti de seara pentru fete rebele

Autor: Elena Favilli, Francesca Cavallo
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Povesti de seara pentru fete rebele
ID produs: 9786063325366

Povesti de seara pentru fete rebele de Elena Favilli, Francesca Cavallo – Descriere

Continuarea senzationalului bestseller New York Times care le inspira pe fetele din intreaga lume sa-si urmeze visurile, sa tinteasca mai sus, sa lupte cu hotarare, Povesti de seara pentru fete rebele 2 cuprinde o noua serie de o suta de povestiri care aduc un omagiu unor femei extraordinare. De la Nefertiti la Beyonc, de la Rosalind Franklin la J.K. Rowling, regine sau activiste, balerine sau avocate, femei pirat sau astronaut, specialiste in computere sau inventatoare o alaturare incantatoare, promisiunea unei lumi cu posibilitati infinite.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Elena Favilli

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Povesti de seara pentru fete rebele de Elena Favilli, Francesca Cavallo

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Povesti de seara pentru fete rebele de Elena Favilli? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *