Autor: William Elliot Griffis
Editura: Mondoro
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Povesti olandeze
ID produs: 9786066950572

Povesti olandeze de William Elliot Griffis – Descriere

Povesti olandeze comanda acum cartea online scrisa de William Elliot Griffis si aparuta in colectia Cele mai frumoase povesti ale lumii la editura Mondoro.Cu multa vreme in urma, pe taramul de poveste olandez, traia o tanara sirena care era foarte mandra de frumusetea ei. Ea facea parte dintr-o familie care traia in lacuri sau iazuri, nu departe de mare. Casa ei era un ochi mare de apa pe jumatate sarat, pe jumatate dulce, pentru ca se afla in jurul unei insule, langa gura unui rau.
O parte a zilei, cand valurile marii se retrageau, ea se balacea si se juca, se cufunda si inota in apa dulce ce curgea dinspre uscat. Cand oceanul se umfla si apa sarata se ridica, sirena plutea, se zbenguia si calca apa dupa bunul plac.Tatal ei era un triton cu barba carunta si foarte mandru de fata lui cea frumoasa. El stapanea o insula langa gura raului, unde tinerele sirene isi faceau picnicurile si petrecerile si primeau vizitele tritonilor tineri.
Mama ei si doua matusi erau tot sirene. Toti acestia erau niste fiinte de treaba si se indeletniceau cu lucrul pe care il fac toate sirenele si toti tritonii de treaba. Anume sa isi tina apa curata.
Nicio broscuta, broasca, sau tipar nu aveau voie sa se apropie, iar in munca zilnica de curatenie, berzele si sirenele erau bune prietene…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de William Elliot Griffis

Carti Editura MONDORO

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.