Povestitorul

Autor: Jodi Picoult
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Povestitorul
ID produs: 9786063334658

Povestitorul de Jodi Picoult – Descriere

Sage Singer este brutareasa. Lucreaza noaptea pentru a pregati painea si produsele de patiserie pentru a doua zi, incercand sa scape de singuratate si sa uite de moartea mamei sale. Cand Josef Weber, un barbat in varsta din grupul de sprijin emotional la care participa Sage, incepe sa vina din ce in ce mai des la brutarie, intre ei se naste o prietenie improbabila.
In ciuda diferentelor, ei vad unul in celalalt cicatricile ascunse pe care ceilalti nu le pot vedea.Totul se schimba insa in ziua in care Josef ii marturiseste un secret de mult ingropat, pe care nimeni altcineva din oras nu l-ar fi suspectat, si ii cere lui Sage o favoare extraordinara. Daca accepta, ea se va confrunta nu doar cu repercusiuni morale, ci si cu unele legale. Cu propria identitate pusa sub semnul intrebarii, Sage incepe sa se indoiasca de viata sa si a familiei sale.
Cand alegerea morala devine imperativ morala si care este granita dintre pedeapsa si dreptate, iertare si mila?In acest roman emotionant, Jodi Picoult exploreaza cu eleganta alegerile pe care le facem pentru a ne proteja familia si pentru a impiedica trecutul sa ne dicteze viitorul.„Captivantul roman al lui Picoult abordeaza subiectul Holocaustului cu abilitate, cumpatare si o imensa sensibilitate…O alegorie vie a pierderii, a iertarii si a umanitatii fundamentale care exista in noi toti. Nenumaratii ei admiratori vor descoperi toate calitatile cu care i-a obisnuit pana acum: o lectura fascinanta, cercetare amanunTita si un final revelator.“Library Journal„Un roman plurivalent, construit cu desavarsita atentie, despre forta transformatoare a povestirii.“Newsday

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jodi Picoult

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Povestitorul de Jodi Picoult

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Povestitorul de Jodi Picoult? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *