Prezenta iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii

Autor: Paul Ferrini
Editura: For You
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Prezenta iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii
ID produs: 9786066391900

Prezenta iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii de Paul Ferrini – Descriere

Prezenta iubirii. Legile iubirii. Puterea iubiriiPrezenta iubirii – Raspunsul lui Dumnezeu la cererea de ajutor a omeniriiFamilia umana se afla la rascruce.
Nu ne mai permitem sa fim neglijenti, neatenti sau impulsivi cu ceea ce cream. Este cazul sa cream cu compasiune si sa fim responsabili pentru ceea ce producem. Fiecare dintre noi are un rol de jucat in vindecarea constiintei pe planeta noastra.
Legile iubirii – Ghid pentru a trai in armonie cu adevarul spiritual universalCa intr-o minunata tesatura migaloasa, cele zece principii spirituale sunt descrise si ilustrate de Paul Ferrini cu abilitatea sa rarissima de a sintetiza intelepciunea maestrilor Tao, Zen, sufiti si hasidici cu miezul invataturilor lui Iisus. O analiza profunda a cauzelor suferintei, dar si a cailor de a o depasi. Puterea iubirii – 10 practici spirituale ce iti vor transforma viataExersate pe parcursul a 10 saptamani, aceste exercitii te ajuta sa-ti integrezi in viata cotidiana conceptele prezentate in Legile iubirii.
O intalnire incantatoare si profunda cu invataturi stravechi si cu interpretari moderne, in stilul unic al unui autor de exceptie: Paul Ferrini!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Paul Ferrini

Carti Editura FOR YOU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Prezenta iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii de Paul Ferrini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *