Prietenie disparuta

Autor: Claire Messud
Editura: RAO
Categorie: Fictiune
Produs: Prietenie disparuta
ID produs: 9786060061083

Prietenie disparuta de Claire Messud – Descriere

Julia si Cassie sunt prietene inca de la gradinita. Ele si-au impartasit totul, inclusiv dorinta de a scapa de limitarile sufocante ale linistitului oras Royston, Massachusetts, in care s-au nascut. Dar, pe masura ce se apropie de adolescenta, drumurile lor ajung sa se desparta, iar Cassie se indreapta spre o calatorie care ii va pune viata in pericol si ii va distruge prietenia cu Julia.
Prietenie disparuta este o analiza complexa a povestilor pe care ni le spunem despre tinerete si prietenie, dar si despre experimentele cu care ne confruntam, despre lumea imaginara a copilariei si realitatea dureroasa a vietii de adult – rezultatul este un portret fidel si stralucitor conceput al adolescentei feminine. Claire Messud, una dintre cele mai talentate scriitoare contemporane, reuseste sa creeze o convingatoare lume fictiva, raspunzand in acelasi timp la cateva intrebari cruciale. In ce masura ne putem cunoaste pe noi insine, dar si pe altii? Care sunt povestile pe care le cream pentru a intelege vietile si relatiile noastre? Imbinand intr-un mod seducator fictiunea si realitatea avansarii spre tinerete, Fata disparuta ajunge in miezul unor probleme esentiale intr-un mod absolut irezistibil.
Scrisul insufletit prilejuieste o lectura antrenanta, necesitand in acelasi timp o privire atenta asupra detaliilor. DESPRE AUTOR: CLAIRE MESSUD este o romanciera americana de succes si profesor de scriere creativa. Este cel mai bine cunoscuta gratie romanului Copiii imparatului, aparut in 2006.
Locuieste impreuna cu sotul si familia sa in Cambridge, Massachusetts. Nascuta in Greenwich, Connecticut, Messud a crescut in Statele Unite, in Australia si in Canada, revenind in Statele Unite pe cand era adolescenta. Mama sa este canadiana, iar tatal ei este francez din Algeria franceza.
A fost educata la Academia Milton, la Universitatea Yale si la Universitatea Cambridge, unde si-a intalnit sotul, criticul literar britanic James

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Claire Messud

Carti Editura RAO

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Prietenie disparuta de Claire Messud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *