Primele 20 de ore

Autor: Josh Kaufman
Editura: Publica
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Primele 20 de ore
ID produs: 9786067223132

Primele 20 de ore de Josh Kaufman – Descriere

Ce-ar fi daca ati putea sa invatati bazele oricarei abilitati noi in cel mult 20 de ore? Cercetarile sugereaza ca e nevoie de 10 000 de ore pentru deprinde o noua abilitate si pentru a deveni expert, iar primele ore sunt intotdeauna cele mai frustrante. Acesta este motivul pentru care este atat de greu sa invatati o limba straina, sa cantati la un instrument, sa jucati golf sau sa faceti fotografii extraordinare. Josh Kaufman ofera o solutie mai buna.
Abordarea sa sistematica pentru deprinderea rapida de abilitati va arata cum sa descompuneti abilitatile de baza, sa maximizati practica productiva si sa eliminati barierele de invatare comune. In doar 20 de ore de practica deliberata si concentrata, puteti sa invatati notiunile de baza in timp record… si sa va distrati mai mult pe parcurs. Un bestseller in devenire, Primele 20 de ore imparte procesul de invatare in pasi simpli si eficienti, cu exemple din viata reala, care va vor inspira.
Dupa ce veti cititi aceasta carte, veti fi pregatiti sa deprindeti oricate abilitati si sa progresati cu proiectul acela mare, pe care-l amanati de ani de zile. CHRIS GUILLEBEAU, autorul cartii Startup de 100$ Daca semanati cu mine, va veti simti atat de inspirati, incat va veti opri din citit ca sa aplicati aceasta tehnica la propriul proiect amanat. Dupa ce am citit primele cinci capitole, am incercat tehnica lui Josh, ca sa invat un nou limbaj de programare si sunt uluit de viteza cu care am inceput sa progresez.
DEREK SIVERS, autorul cartii Orice iti doresti, fondatorul CD Baby, sivers.org Oportunitatile extraordinare nu valoreaza nimic fara abilitati. Gata cu scuzele! Kaufman ne demonstreaza ca toti avem capacitatea de a deveni experti. SCOTT BELSKY, fondatorul Behance si autorul cartii Making Ideas Happen Cu volumul de informatie si de schimbare din zilele noastre, persoanele care se pot adapta si care pot invata cel mai repede vor avea cel mai mult succes.
Kaufman explica stiinta invatarii in moduri utile, distractive si fascinante. Daca vreti sa va pastrati locul de munca, firma sau avantajul competitiv, aceasta carte este pentru voi. PAMELA SLIM, autoarea Escape from Cubicle Nation

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Josh Kaufman

Carti Editura PUBLICA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Primele 20 de ore de Josh Kaufman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *