Principii ortodoxe de crestere a copiilor

Autor: Philip Mamalakis
Editura: Sophia
Categorie: Religie
Produs: Principii ortodoxe de crestere a copiilor
ID produs: 9789731366067

Principii ortodoxe de crestere a copiilor de Philip Mamalakis – Descriere

Dragostea nu‑l rasfata pe copil si nici nu ii face viata usoara. Dragostea se manifesta prin asceza reala de a rezista ispitei cedarii sau enervarii si de a stabili limite clare si sistematice, ramanand totodata de partea copilului. – Philip Mamalakis Philip Mamalakis, lector al Institutului Teologic Grec Ortodox „Holy Cross” din Boston, unde tine cursul de ingrijire pastorala, este teolog si psiholog, detinator al unui doctorat in dezvoltarea copilului si relatiile familiale, cu specializare in casatorie si terapia de familie.
Cartea de fata, rod a peste douazeci de ani de experienta profesionala si parentala, este una dintre lucrarile pe care si le doreste in biblioteca orice parinte care intampina probleme in relatiile cu copiii sai si in cresterea acestora. Stilul de expunere lucid, logic si excelent organizat al psihologului si profesorului se imbina desavarsit in aceasta lucrare cu caldura credintei, cu dragostea si jertfel­nicia de parinte a sapte copii, care stie nu din auzite ce inseamna nevointa educarii pentru Imparatia lui Dumnezeu. Philip Mamalakis
detinator al unui masterat in teologie si al unui doctorat in dezvoltarea copilului si relatiile familiale, cu specializare in casatorie si terapia de familie
lector al Institutului Teologic Grec Ortodox „Holy Cross” din Boston, unde tine cursul de ingrijire pastorala.

domeniul sau de interes profesional este teologia pastorala ortodoxa, cu un accent deosebit pe casatorie, familie si cresterea copiilor.
studiaza, de asemenea, interfata dintre teoria psihologica contemporana si teologia ortodoxa.
tine seminarii despre cresterea copiilor si scrie lucrari pe aceasta tema
colaboreaza cu Departamentul pentru Casatorie si Familie al Arhidiocezei Ortodoxe Grecesti in dezvoltarea unui program ortodox de pregatire pentru casatorie.
Este casatorit si are sapte copii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Philip Mamalakis

Carti Editura SOPHIA

Carti din categoria Religie

One thought on “Principii ortodoxe de crestere a copiilor de Philip Mamalakis

  1. Este cartea Principii ortodoxe de crestere a copiilor de Philip Mamalakis într-adevăr demnă de lectură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *