Printesa gheturilor

Autor: Camilla Lackberg
Editura: Trei
Categorie: Fictiune
Produs: Printesa gheturilor
ID produs: 9786064004048

Printesa gheturilor de Camilla Lackberg – Descriere

Primul roman din seria FjallbackaVandut in peste 4 milioane de exemplareMister si secrete de familie intr un roman de suspans irezistibil de captivantUn incident neprevazut tulbura linistea oraselului Fjallbacka, aflat undeva pe o insula din arhipelagul suedez.Frumoasa Alexandra este gasita dupa mai multe zile moarta, in cada. Insa trupul ei inghetat si-a pastrat tot farmecul, iar Alexandra pare a fi o „printesa a gheturilor“.Erica Falck este cea care o descopera pe Alexandra, fosta prietena din copilarie. Erica e o scriitoare de biografii, care acum – dupa moartea parintilor ei – s-a retras temporar in orasul sau natal, pentru a scrie o noua carte.Erica este rugata de familia Alexandrei sa scrie un articol in memoria acesteia.
Si, pe masura ce incearca sa afle cat mai multe lucruri despre fosta ei prietena, Erica descopera o serie de secrete teribil de intunecate…“O carte care-ti da fiori pe sira spinarii, lucida, glaciala, intocmai ca mediul pe care il descrie.” – The Literary Review “O capodopera a romanului politist scandinav.” – Val McDermid“Camilla Lackberg se afla in topul celor mai buni autori scandinavi de literatura crime.” – The Times

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Camilla Lackberg

Carti Editura TREI

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Printesa gheturilor de Camilla Lackberg

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Printesa gheturilor de Camilla Lackberg? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *