Printul Spinilor

Autor: Mark Lawrence
Editura: Nemira
Categorie: Fictiune
Produs: Printul Spinilor
ID produs: 9786064302397

Printul Spinilor de Mark Lawrence – Descriere

„Intunecata si tulburatoare, povestea te va tine cu sufletul la gura la fiecare pagina. Fascinanta!“ROBIN HOBBLa noua ani, Jorg Ancrath si-a vazut mama si fratele omorati in fata lui. La treisprezece ani, conducea deja o banda de delincventi insetati de sange.
Pana la cincisprezece ani, vrea sa ajunga rege…Jorg poate sa controleze si viii, si mortii, dar, din toata lumea lui plina de haos, violenta si cosmaruri, se teme de un singur lucru. Daca vrea sa se intoarca la castelul tatalui sau ca sa revendice tronul, trebuie sa se confrunte cu tradari, magie neagra si cea mai mare frica a lui. Va putea cineva atat de tanar sa-si infranga dusmanii care au puteri dincolo de orice imaginatie?Seria lui Mark Lawrence este o poveste sangeroasa despre tradare, magie si camaraderie, cu un protagonist exceptional, in lupta lui pentru tron si in drumul spre maturizare.„Printul Spinilor merita toata atentia, deoarece contesta traditiile literare si transforma total modelul clasic de trilogie fantasy medievala.“Locus

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mark Lawrence

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Printul Spinilor de Mark Lawrence

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Printul Spinilor de Mark Lawrence? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *