Priveste-ma!

Autor: Nicholas Sparks
Editura: RAO
Categorie: Fictiune
Produs: Priveste-ma!
ID produs: 9786060060024

Priveste-ma! de Nicholas Sparks – Descriere

Colin Hancock incearca sa lase in urma un trecut tumultuos, numeroaseledecizii proaste care aproape l-au bagat in inchisoare si sa-si facaordine in viata. Implicarea intr-o relatie serioasa e ultimul lucru la care se gandeste. Maria Sanchez, fiica unor imigranti mexicani, este imaginea perfecta a succesului: a absolvit Facultatea de Drept si are o slujba la o prestigioasa firma de avocatura.
Cu toate acestea, si Maria a trecut printr-o intamplare traumatizanta, care a determinat-o sa se intoarca in orasul natal si sa puna sub semnul intrebarii toate lucrurile in care credea odinioara. O intalnire intamplatoare, intr-o zi ploioasa, le schimba destinele si ii face sa isi redefineasca ideile pe care le au unul despre celalalt si, in final, despre propria persoana. Vor reusi problemele din trecut sa distruga relatia pe care incep sa o construiasca sau dragostea ii va proteja chiar si in cele mai grele momente?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Nicholas Sparks

Carti Editura RAO

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Priveste-ma! de Nicholas Sparks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *