1 / 2

2 / 2Autor: Florin Purluca
Editura: Pavcon
Categorie: Fictiune
Produs: Progradia
ID produs: 9786068879130

Progradia de Florin Purluca – Descriere

Un volum de povestiri science-fiction, horror si fantasy, scrise cu un ritm debordant, care te determina sa nu mai lasi cartea din mana odata ce incepi sa citesti!”In spate, pe macadamul spalat de lumina amortita a felinarelor si de ploaia proaspat mantuita, se desena o silueta. Crestea, pe masura ce talpile bocancilor cu fier in bot pocneau pietrele.Si avea un cutit. Nu puteai pricepe in ce fel se scurgea lama.
Dar acolo unde nu erau pete mari de rugina, zaboveau inca bucati din lumina stelelor. Nu stiai daca era lung, lat sau ascutit ca un brici. Dar puteai stii prea bine ca n-arata deloc prietenos.Barbatul in negru, cu pumnul incordat peste plaselele cutitului, inainta si maraia.
Un sunet ca al unui animal feroce, concentrat sa-si descopere prada.”

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Florin Purluca

Carti Editura PAVCON

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Progradia de Florin Purluca

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Progradia de Florin Purluca? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *