Proiectul Meu De Fericire

Autor: Christine Michaud
Editura: Niculescu
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Proiectul Meu De Fericire
ID produs: 9786063802287

Proiectul Meu De Fericire de Christine Michaud – Descriere

Simtiti nevoia sa va revitalizati, sa actionati mai eficient si sa traiti mai bine? Atunci ati facut alegerea corecta participand la Proiectul meu de fericire, aceasta mare aventura care va ajuta sa va descoperiti fortele, sa va faceti viata mai frumoasa, sa va deschideti in fata celorlalti, sa va realizati pe deplin si sa va iubiti mai mult.Bazat pe descoperiri recente din psihologia pozitiva, acest program concret va permite sa adoptati obiceiuri noi si benefice in viata de zi cu zi, pe parcursul a douasprezece saptamani. Fiecare saptamana reprezinta o ocazie de a aborda o anumita tema – precum linistea, recunostinta, atitudinea pozitiva, bunatatea sau iubirea –, ilustrata prin exemple, relatari, exercitii si spatii libere unde veti putea da frau liber gandurilor si proiectelor personale. Cu ajutorul sfaturilor simple si practice ale autoarei, veti descoperi ca fericirea se invata in fiecare moment!Proiectul meu de fericire este, asadar, un program de douasprezece saptamani care va permite sa faceti o mare curatenie atat interioara, cat si exterioara, sa va concentrati asupra propriei persoane, sa va reincarcati bateriile si sa va realizati pe deplin.
Aceasta carte va ghideaza pas cu pas pe calea autocunoasterii si a revitalizarii.Christine Michaud este o scriitoare de origine canadiana care a realizat cronici literare pentru diferite emisiuni TV. In prezent este coprezentator al emisiunii TV Ma liste a moi („Lista mea”) impreuna cu Josee Boudreault. Fascinata de fiinta umana si de ce inseamna starea de bine, Christine Michaud a urmat numeroase seminare si cursuri de formare, cu personalitati precum Thich Nhat Hanh, Martha Beck, Deepak Chopra, Jean Houston, Gabrielle Bernstein si Anthony Robbins.
In fiecare an sustine numeroase conferinte. De asemenea, aceasta este autoarea unor bestselleruri internationale, printre care C’est beau la vie („Viata e frumoasa”) si Sexy, zen ethappy („Sexy, zen si fericit”).„Tocmai posibilitatea de a realiza un vis face viata interesanta. ”Paulo Coelho„In momentele in care inimile noastre iau cunostinta de comorile care salasluiesc in interiorul nostru, atunci ne putem declara vii.”Thornton Wilder„Pacea si linistea, iata fericirea! ”Proverb chinezesc„Douasprezece saptamani care iti pot schimba viata.”Frederic Lenoir – filozof, sociolog si scriitor francez

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Christine Michaud

Carti Editura NICULESCU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Proiectul Meu De Fericire de Christine Michaud

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Proiectul Meu De Fericire de Christine Michaud? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *