Psihologia abisala si noua etica

Autor: Erich Neumann
Editura: Nemira
Categorie: Religie
Produs: Psihologia abisala si noua etica
ID produs: 9786064301789

Psihologia abisala si noua etica de Erich Neumann – Descriere

„Pornind de la teoriile lui C.G. Jung, autorul prezinta principiile unei noi etici, adaptate situatiei psihologice a omului modern.“Westdeutsche Allgemeine Zeitung„Cartea, scrisa in timpul si sub tensiunea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, apare intr-o epoca intunecata de spectrul izbucnirii unui al treilea razboi mondial. Trebuie sa ne intrebam daca problemele de etica, fie ea si «noua», isi mai gasesc locul intr-o lume a dansului macabru, in care national-socialismul german n-a fost mai mult decat un preludiu.
Popoarele se intrec astazi in a produce bombe atomice, pe care sa le foloseasca unele impotriva celorlalte si cine se poate indoi ca ceea ce pare azi incredibil maine va fi de la sine inteles? Ce rost mai are in actuala situatie mondiala ridicola chestiune a eticii sau raspunsul, cu atat mai ridicol, «depinde de individ»?“Erich Neumann

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Erich Neumann

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Religie

One thought on “Psihologia abisala si noua etica de Erich Neumann

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *