1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Ioan Neacsu
Editura: Polirom
Categorie: Psihologie
Produs: Psihologia educatiei
ID produs: 9789734675760

Psihologia educatiei de Ioan Neacsu – Descriere

Sistemele de invatamint actuale se afla intr‑o continua transformare, fiind mereu in cautarea unor metode noi si inovative de imbunatatire a procesului educational. Pentru aceasta, o latura importanta este psihologia educatiei, fiindca orice proiect privind formarea umanului prin educatie implica, in forme motivate mai mult sau mai putin explicit, analiza de mecanisme psihologice si interdisciplinare. Volumul inglobeaza o varietate de teme de interes din domeniul psihologiei educatiei si il orienteaza pe cititor spre descoperirea mecanismelor psihologice care stau la baza educatiei si care pot avea un rol important in obtinerea unui grad inalt de eficienta in procesul de invatare, atit pe plan academic, cit si personal.
Psihologia educatiei reprezinta un excelent instrument de lucru pentru studenti, cadre didactice si formatorii din domeniu.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ioan Neacsu

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Psihologie

One thought on “Psihologia educatiei de Ioan Neacsu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *