Punct si de la capat

Autor: Peter Brook
Editura: Nemira
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Punct si de la capat
ID produs: 9786064304032

Punct si de la capat de Peter Brook – Descriere

Spatiul gol, prima lui carte, este considerata cea mai importanta scriere despre teatru din secolul XX. Montarile lui vizionare si teoria provocatoare despre creatia teatrala au fost esentiale pentru dezvoltarea artelor spectacolului in lumea de azi. Visul unei nopti de vara, Marat/Sade ori Mahabharata in regia lui Peter Brook sunt cateva dintre productiile de referinta din secolul XX.
Punct si de la capat dezvaluie destinul unui creator major asa cum il priveste el insusi atunci cand se uita in urma, amintindu-si inceputul, cautarile, experimentele si insotitorii de drum. Comentarii despre teatrul clasic sau avangardist, amintiri despre lumea filmului si a operei, marturii despre creatori importanti sau explorari ale teatrului lui Shakespeare – toate se gasesc aici, in documentul unei deveniri. De fiecare data ne asteapta un alt inceput, deci punct si de la capat.„Peter Brook este un regizor care traieste numai in prezent si pentru care teatrul este intotdeauna work in progress.
(…) Pe scurt, geniul lui a constat intotdeauna in cautarea de mijloace noi de a reprezenta realitatea pe scena.“Michael Billington

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Peter Brook

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Punct si de la capat de Peter Brook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *